2 Yıllık MYO Öğrencileri

2 yıllık MYO öğrencileri Work and Travel için asloında başvuru yapabilir fakat vize alabilir mi? 2 yıllık MYO öğrencilerinin mutlaka okuması gereken uyarılarımız aşağıdadır.

Work and Travel için 2 yıllık eğitim gören mütercim tercümanlık, turizm otelcilik ve dış ticaret bölümlerinde okuyan öğrenciler başvurularını yapabiliyor ve vize alabiliyordu. Aslında 2 yıllık meslek yüksek okulu öğrencileri WAT için başvuru yapamaz diye bir kural yoktu zaten ancak Work and Travel vize alma ihtimalleri çok düşük olduğu için Work and Travel şirketleri başvurularını kabul etmezdi. 2 yıllık MYO öğrencileri Work and Travel vizesi için başvuru yapabilir ve vize de alabilir.

Çeşitli sebeplerden dolayı work and travel vizesi alması çok zor bir öğrenciyi teşvik edip vize başvuru yapmasını sağlamak sadece o öğrenciye ciddi bir miktar para harcatır. Buna çok dikkat edin ! Work and Travel Başvuru Şartları konusunu okuyabilirsiniz.

Work and Travel için konsolosluk 2 yıllık MYO öğrencilerini biraz daha teşvik etmek istiyor olabilir ama emin olun ingilizce seviyesi ve not ortalaması bakımından 4 yıllık öğrencilere nazaran daha fazla dikkat edileceksiniz. Eğer iyi bir ingilizceniz yoksa ve notunuz 2’nin üstünde değilse başvuru yapmamanızı öneriyoruz.

( Bugünkü Görüntülenme Sayısı : 1 )

5 Responses to 2 Yıllık MYO Öğrencileri

  1. halil" diyor ki:

    peki okul uzatanlar gidebilir mi ortalması 2 üstünde olsa.. teşekkürler…

  2. admin diyor ki:

    Evet gidebilirler.

  3. Bahar diyor ki:

    Onlisans bilgisayar programciligi okuyorum. Bu sene mezun olacagim wat den faydalanabilir miyim?

  4. seda diyor ki:

    ben önlisans çocuk gelişimi bölümü mezunuyum. not ortalamam 2 nin üzerinde başvuru yapabilir miyim?

  5. Demet diyor ki:

    Amacimiz ingilizcemizi gelistirmek degil mi cok iyi ingilizcemiz varsa niye gidelim?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

*